dun gece bir suhun bezmine gittim 

kapat
  1. yasari asim arsoy un huzzamn makami ndaki fevkalade eseri. sozleri gormeden inanmam; belki yalancisin diyenler buyursunlar;

dun gece bir suhun bezmine gittim
    nukteler soyleyip sitemler ettim
    handeler, isveler, meyler sacildi
    o suhun elinde mest olup gittim

mehtap koynunda sazlar calindi
    meylere buseler tekrar alindi
    bu bezmin esrari ruha sarildi
    o suhun elinde mest olup bittim

(bkz: bezm)
    #1983435 (Nick Gereksiz mi ne, 22.07.2007 06:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

dun gece bir suhun bezmine gittim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dun gece bir suhun bezmine gittim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dun gece bir suhun bezmine gittim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dun gece bir suhun bezmine gittim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yesari asim arsoy » gecen gun yine sevisiyorum » yazarlarin aslinda demek istedikleri » kontorlu hat kullanan yazarlar » iguananin olumu » kirmizi bileklik » matias emilio delgado » israel defence forces » anthony vanden borre » philosofia » the rule of four » huseyin mumtaz » bir boka benzemeyen minimal siir » mortingen strasse » faiz yemek » sikizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » zeval vermemek » yaran facebook iletileri » outlet cenneti » cesaretsiz sevgili » marpuc » icelim » vajina lakaplari » otobuste tepeye dikilen yasli kisi » babanin olmesi » gripken buruna sokulan pecete » kopush fm » can t fight the moonlight » cuceyle ask yasayan disi elf » slasher » afrika » beyoglu asigi » takas » diego armando maradona » bolumunu sevmeyen ogrenci » kalorifer peteklerindeki hava