dumur olmustur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fenerbahce sampiyon olmustur
  2. sahte cumhuriyetciler ifsa olmustur
  3. turk dunyasi abd somurgesi olmustur
  4. hirvatistan olmustur diyen imam
  5. sozluk bilgi kaynagi olmustur
  6. benim en iyi arkadaslarim hep erkekler olmustur
  7. pkk turk silahli kuvvetlerinin oyuncagi olmustur
  8. bu ulkede kurt bile cumhurbaskani olmustur
  9. kuresel isinmadan dolayi veresiye olmustur
  10. kizlari okula gondermek devlet politikasi olmustur

© 2008 - uludağ sözlük

dumur olmustur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dumur olmustur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dumur olmustur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» milli cenabet partisi » ataturk u sevmeyen insanlari anlayamamak » gelecegin bi yuzyil sonrasi » sahte sarisin » entrylerin silinme ve canlandirilma hizi » hayat bilgisi » petek dincoz ile ingilizce ogrenme seti » pulemjot kalashnikova » dft » bir kalbin icinde agliyor ask » agla sevgili yurdum agla » broadway da muzikal izlemek » d bk » eksi sozluk » ozledim seni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir seylere inanma ihtiyaci » threads » yeni uyelerin sozlugun icine etmeleri » kalpsiz adam » uyumak lazim » 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi » ataksi » yaran kisisel iletiler » duygudurum » babaanneyle ayni odada uyumak » kazin ayagi oyle degil » the four horsemen » almanlar mutsuz olunca biz de mutsuz sayildik » arka mahalle » super semih trailer