dumb 

kapat
  1. nirvana nin kanimca en guzel sarkisi.sozleri;
    dumb

i'm not like them but i can pretend
    the sun is gone but i have a light
    the day is done and i'm having fun
    i think i'm dumb
    or maybe just happy
    think i'm just happy
    my heart is broke
    but i have some glue
    let me inhale
    and mend it with you
    we'll float around
    and hang out on clouds
    then we'll come down
    and have a hangover
    skin the sun, fall asleep
    wish away, soul is cheap
    lesson learned, wish me luck
    soothe the burn, wake me up
    i'm not like them but i can pretend
    the sun is gone but i have a light
    the day is done and i'm having fun
    i think i'm dumb
    or maybe just happy
    think i'm just happy
    i think i'm dumb
    #159309 (Hexagram, 09.04.2006 17:15)
  2. türkçesi, dilsiz yahut dilini yutmuş anlamına gelen, ingilizce sözcük.
    #1266218 (ulak, 06.02.2007 16:19)
  3. nirvana'nın en duygusal şarkısı. in utero albümünün kapanış şarkısıdır. mtv unplugged'da da bulunur.
    #1459478 (micro cuts, 27.03.2007 18:03)
  4. nirvana'nin bu sarkisinda dumb aptal anlamina gelmektedir.
    #3095190 (nekibuki, 05.03.2008 00:24)
  5. "yavrum ben ölüyorum, biriniz de beni umursayın" şarkısıdır. içten içten acıtır.
    #3207852 (meviq, 30.03.2008 00:16)
  6. eğlenceli bir seal parçası.
    #3209979 (sadettin kanyak, 30.03.2008 15:43)

© 2008 - uludağ sözlük

dumb başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dumb ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dumb nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saluteyoursolution » 1 eylul 2008 usak taki kutlama toreni » birlesik fon bankasi » dunyanin en olu anlari » hayat serdar ortac i neden yoruyorsun » shumpert » gol olur » gobegin gunden gune buyumesi » konunun onemine pandik atmak » mutlu olmak icin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games