dum dum teke tek 

kapat
  1. herhangi bir parçanın ritmini ifade etmek için kullanılan sesler.

düm düm teke tek düm teke tek
    düm düm teke tek düm teke tek teke...

şeklinde sonsuza gider.

ayrıca bunun şarkısı da varmış..
    (bkz: düm tek) *
    #1468996 (muhayyil, 29.03.2007 21:49 ~ 21:50)
  2. türk usulü ritim tutma sanatı.
    #4089991 (DjarumTurk, 15.10.2008 01:38)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

dum dum teke tek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dum dum teke tek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dum dum teke tek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dum dum teke tek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yavuzturk mahallesi » baban ne is yapiyor » alone with everybody » konfederasyonlar kupasi » turkiye yi inatla imf ile anlasmaya zorlamak » zaman in en iyi gazete olmasindaki 10 etken » kale grubu » kisladankampuse » kici acikta kalmis kisi ruyasi » sacma espriler » sadece turkiye de gorulen olaylar » kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf » dis ticaret acigi » yeni bir kente girerken yasanan huzun » host baska kapiya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » hayatu s sahabe » kucukken kizlarla lastik oynayan erkek » lezce com » real » turkiye nin en guvenilir kurumu » mahsun kirmizigul un lanetli olmasi » darbe pesinde kosan bir nesil 68 kusagi » atsizcilar » bir boka benzemeyen minimal siir » edip sharabi » baslik acmak evlenme teklif etmek gibidir » vesselam » tasak gecmek » hillary clinton » is as ekmek yok ama din var isinize geliyorsa » real union » bana yalan soylediler » kizlarin dindar ve ahlakli erkeklerden hoslanmasi » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » kolik