dul kadinin 12 de eve gelmesi 

kapat
  1. (bkz: bana ne)
    (bkz: size ne)
    (bkz: kime ne)

edit: lan diğer entryler gidince başlık bana kalmış.
    yukarıdaki bkz. lardan anlaşılacağı gibi şahsımı zerre kadar ilgilendirmeyen olaydır.
    isteyen istediği yerden istediği saatte gelir, herkesin kendi hayatı var sonuçta.
    #2492722 (anthrax, 20.10.2007 00:27 ~ 14:28)
  2. belki annesindeydi, belki de kardesin de, oglunun evindende gelebiliyor olabilir. en önemli soru burda bize ne.
    #2492733 (Ohrschmerz, 20.10.2007 00:28)
  3. genç kızın 4 te eve gelmesinin bile yaratamayacağı kadar sansasyon yaratma potansiyeline sahip olaydır. dedikodu haline getiren bünyeler zevk için yurtseven kardeşler konserine götürülerek terk edilmelidirler.
    #2492740 (spaltula, 20.10.2007 00:29)
  4. sinderella mı bu yaaa..istediği saatte gelir.işin garibi bu kadını gözleyen solucanlara ne oluyor??
    #2492744 (kalidor, 20.10.2007 00:31)
  5. daha yakin bir tarihe kadar bosanan kadınların nüfus cüzdanlarinda medeni hali kısmında dul yazıyorken ne beklenebilir ki. Neyse ki bu sacma hata düzeltilmiştir. Gelecek zaman içersinde boşanan bayanlara daha normal gözle bakilacağını umud ediyorum.
    #2492762 (Seytanin Fisildadiklari, 20.10.2007 00:34)
  6. "belki annesindeydi, belki de kardesinde" gibi argümanlarla savunmaya çalışanların bulunduğu bir toplumda, ne yazık ki hoş karşılanması beklenemeyecek davranış.

ne demek "belki annesindeydi"?

sevgilisinin evinden dönüyorsa kusur mu işlemiş oluyor kadın? evlenip boşandı, ya da eşi öldü diye rahibe hayatı mı yaşamalı?

diskodan geliyordu ulan diskodan. yanında da sevgilisi vardı. yediler içtiler, eğlendiler. sonra seviştiler. duşlarını alıp evlerine döndüler.

bir sakıncası mı vardı?
    #2492771 (oyuna devam, 20.10.2007 00:35)
  7. (bkz: dul kadının 12 de eve gelmesi)
    (bkz: kadının 12 de eve gelmesi)
    (bkz: adamın 12 de eve gelmesi)
    bunların hepsi aynı anlama gelir. gelmelidir.
    #2492832 (banaesmeyianlat, 20.10.2007 00:45)
  8. dul ve kadın olunca insan olmaktan çıkıyor mu insanlar ki oniki de eve giremesin. beyin fonksiyonları çalışmayan insan söylemleridir bunlar. hak hukuk bilmezler. duldur yani ikinci el olarak görülür ve insan olmaktan çıkarlar. evli ve evinden çıkmayan bir çok kadından belki de daha namuslu kadındır kendisi. namusu bacak arasında değil belki de beynindedir. dul ve gece oniki de geliyor diye .rospu olamaz kimse.
    #2492863 (mersa, 20.10.2007 00:49)
  9. "bakayım kimliğine, hıııımmm, sen dulsun, saat 19 oldu, dooooğru eve. hadi bakiym" mantığında olan insanların derdidir.
    #2493773 (tepesersemi, 20.10.2007 10:27)
  10. karşı komşunun -genelde hemcinsidir- resmen çetele tutmasıdır. bakar mahallenin namusu kaçıyor mu diye.

sana ne isterse hiç gelmez eve.
    #2493780 (cimilli ibo, 20.10.2007 10:30)
  11. (bkz: semt sakinlerinin ozel yasamiyla ugrasan zihniyet)
    #2493785 (antilopyawrusu, 20.10.2007 10:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

dul kadinin 12 de eve gelmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dul kadinin 12 de eve gelmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dul kadinin 12 de eve gelmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dul kadinin 12 de eve gelmesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 325 donem yedek subay alimi » poisonx » mclaren f1 » bebek » atilla ozdur » san francisco » ayriligi beklemek » sikhizm » yanlis anlasilmis sarki sozleri » fikralarla turkiye » wraiths of roanoke » facebookta gecirilen zaman » 26 agustos 1922 » the rule of four » klavye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » hoscakal » kavak yelleri » kizlarin soyundugu sinifa yanlislikla girmek » kedinin uzanamadigi ciger hakkindaki beyanlari » fuat kozluklu » son tuketim tarihi » yemekteyiz nail » montajelemani » pan am » objebi » radyo uludag » guvez » oped » host baska kapiya » anlamamazliga yatmak » fenerbahce nin siradan galatasaray zaferi » kizlarin en cok soyledigi yalanlar » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » zall online » facebook taki fantastik gruplar