dukkani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ic camasiri dukkani
  2. komikci dukkani
  3. ruhlar dukkani
  4. kurkcu dukkani
  5. komedi dukkani
  6. korsan cd dukkani
  7. korku dukkani
  8. hayal dukkani
  9. antikaci dukkani
  10. mucizeler dukkani

© 2008 - uludağ sözlük

dukkani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dukkani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dukkani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» televizyon bakmak » islam » cunku esegin zikinden dolayi » gammaz » aktutun ve genel kurmay » sebnem bal » independent » duralit » sokak kopekleri » rokfor » kuyruk sokumunun ustune dovme yaptiran kizlar » como el agua » don bebegim » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » gundemi sozlukten takip etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukculerin popomundo karakterleri » mcd » pile » dinle ney den » sir isaac » ailecek soverek izliyoruz » fetullah gulen in amerika da yasamasinin nedenleri » benoit mandelbrot » sigara icen sevgili » pablo cafe » nissan » tespih » koltuk altini koklamak » tarihteki unutulmaz ayarlar » kutuplardaki balik tutmaya calisan kedi