dugunlerde dagitilan meyve suyu 

kapat
  1. meyve aromalı sulu boya adını koyduğum içecek görünümlü hede. dilinizi gökkuşağı gibi rengarenk yapar. ayrıca içeriğinde meyve aromasından daha çok gıda boyası vardır. küçük tuvalet rengarenk çıkabilir *.
    #2578869 (columbia1990, 11.11.2007 04:12 ~ 04:16)
  2. günlerce bakkal köşelerinde beklemiş ve nihayet insan metabolizmasını bozma görevi için geri dönmüş meyve suyudur. tehlikelidir, koşarak uzaklaşılmalıdır.
    #2578885 (doymak bilmeyen ac insan, 11.11.2007 04:33)
  3. içmeyiniz içirmeyiniz efendim gereği yoktur onu tüketmenin bir de sarayın enteresan bir takım kekleri vardır onlar dağıtılır yemeyiniz yedirtmeyiniz kimselere.
    #2579097 (jai guru de va om, 11.11.2007 11:02 ~ 11:11)
  4. vişne sulu olanı bim le cola'sına, portakal suyu olanı bim le porta'sına eşdeğerdir. isviçreli bilimadamlarına gitmeye gerek yok, şahsım tarafından ani baş dönmesine ve şuur kaybına yol açtığı bizzat onaylanan bu meyve sularını içmeyiniz, içirttirmeyiniz.

aman efendim, pasta ile iyi gidiyor, bir yudum içeyim galetayı yutarım, biraz da oğlana içireyim filan... sakıncalı hareketler bunlar.
    #2579101 (larker, 11.11.2007 11:05)
  5. en ucuz meyvesuyudur.
    #2579102 (whynot, 11.11.2007 11:06)
  6. (bkz: alti ay sicamamak)
    (bkz: ya da uc gun ishal)
    #2579108 (cehennetlik, 11.11.2007 11:08)

© 2008 - uludağ sözlük

dugunlerde dagitilan meyve suyu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dugunlerde dagitilan meyve suyu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dugunlerde dagitilan meyve suyu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en az uc emo dogurun » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » spor medyasinin fatih terim i sindirememesi » ataturk icin aglamak » kareem said » harley davidson botlar » bunu yapan turktur dedirten olaylar » sumuk » sozlukteki postmodern yazarlar » elnino1907 » yaran yanlis okumalar » kayserispor yenilgisinin sorumlusu hakemdir » webmasterlar icin kaynaklar » sevgilisinin yaninda aglayan erkek » depeche mode » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aydin yilmaz » basarisiz diyetisyen ufuk » hz muhammed e fani diyememenin dayanilmaz agirligi » prisoner » deniz feneri » her sabah gunaydin mesaji bekleyen sevgili » kari koca » uyku cuvali » rolex » fenerbahce com » sony » orucumu seninle acarim » fenerbahce ye teknik direktorluk icin basvurmak » ahah » zevkten dort kose olmus bocek