dugunde slayt gosterisi yapmak 

kapat
  1. bazı insanların hayatlarının en önemli gününde günlerce o gün çok güzel,çok çekici olmak için ugrastıktan sonra çocukluklarından ergenliklerine kadar bütün dandik resimlerinden olusan slaytı hazır toplanmişken eş dost akraba herkese ifşa etmesidir. misafirler bi ekrandaki sivilceli ergene bi de karşilarında duran çifte bakınca yüzlerini buruşturmaktan kendilerini alamazlar. insan en önemli gününde kendi istegiyle karizmasını niye çizer bilmem.
    #1493067 (ovov, 05.04.2007 02:05)

© 2008 - uludağ sözlük

dugunde slayt gosterisi yapmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dugunde slayt gosterisi yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dugunde slayt gosterisi yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» selatin cami » cok sevgililik » cia ajani olmak icin tiklayiniz » benim annem dans edemez » cam sakizi agda » put the blame on mame » to ostatnia niedziela » anneyle babanin bosanmasi » 88 minutes » the beatles a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games