dugun salonunda kovalamaca oynayan veletler 

kapat
  1. ordan oraya koşan konserve sureyya ayhan gibidir bunlar, bıcır bıcırdırlar. izlenip gülünesidirler. ancak bir sunucu gelecek ve lutfen cocuklarınızı dans pistinden alınız diyecek ve o zaman bu zamandır ki bu veletler bıcırlıkdan cıkıp uyuz veletlere dönüşeceklerdir aglayıp zırlayacaklardır.
    hangimiz yapmadık ki hey gidi gunler hey.*
    #3778199 (usta, 06.08.2008 12:40)
  2. bir düğün ritüelidir.kızmamak lazımdır.
    #3778265 (yogurtsuzcacik, 06.08.2008 12:51)
  3. bunlardan en az birisinin size çarpmaması oldukça düşük bir olasılıktır, siz kıyıya köşeye kaçsanız da gelir bulurlar sizi ve saatte 180 km hızla bodozlama bindirirler size. işin komik yanı onlara bişi olmaz, siz midenize boksör yumruğu yemiş gibi olursunuz.
    #3778279 (jumanji, 06.08.2008 12:54)
  4. Bir alay kamikaze.Bir de bunlara gösterilen gereksiz, mıç mıç bi göstermelik bi sevgi vardır...
    #3778374 (cake on the dabak, 06.08.2008 13:12 ~ 16:03)
  5. bunlar koşturdukça 'değerli misafirlerimiz çocuklarımıza sahip çıkalım' diyen orkestra elemanları da düğün bitene kadar aynı şeyi tekrarlar.
    #3778502 (loversgrief, 06.08.2008 13:38)

© 2008 - uludağ sözlük

dugun salonunda kovalamaca oynayan veletler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dugun salonunda kovalamaca oynayan veletler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dugun salonunda kovalamaca oynayan veletler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilhan irem » macta altyazili reklam » yagmurun yagmasi iyidir » hayvan » ziktim oldu » edebiyat ve yasar kemal » nikab » sozlukte mutevellit kelimesinden gina gelmesi » tek iliskilik zengin kadinlar » sozlukte tanisip evlenmek » gozluk » dr oetker docent olacak » kadinlarin sistematik olarak aptallastirilmasi » mazda kazamai » itamem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » roger waters » ask diyaloglari » karsilastirma » gece vardiyasi » entry » cemberimde gul oya yeniden yayinlansin » bir gunu digerine uymayan insan » brt » in bruges » revolter00 » ditty » ay celebrity oldum komsular kosun » pazuzu » asker » ozgur sozluk