dudaklarinla isit beni 

kapat
  1. ege'nin bir izmirli nin not defterinden adlı albümünden güzel bir şarkı. insanın sirtaki yapasını getirten şarkıdır ayrıca. bunlar da sözleri:

çok uzak yollardan geldim
    dudaklarında uyut beni
    kendimle savaştım yenildim
    kollarında avut beni

isyan etme nolursun
    bu halimle sev beni
    çok üşüdüm çok yorgunum
    dudaklarınla ısıt beni

sanma ki korkak ya da acizim
    ya sev ya da unut beni
    bu aşk çok yordu halsizim
    ya gönder ya da tut beni

isyan etme nolursun
    bu halimle sev beni
    çok üşüdüm çok yorgunum
    dudaklarınla ısıt beni
    #399243 (bettyboop, 05.07.2006 18:40)
  2. ege'nin şimdiye kadar dinlediğim en iyi şarkısı olup repeat one'a alınarak tekrar tekrar dinlenebilir.
    #596021 (hunlu, 31.08.2006 21:35)
  3. özlemle beklenen sevgiliye söylenebilecek türden bir cümle.
    #596028 (aflterxosruanrgise, 31.08.2006 21:37)
  4. (bkz: bir ısıtma aracı olarak dudak)
    #2306929 (aura, 13.09.2007 00:01)
  5. kulakları duymayan birine söylenecek söz.
    #2332983 (Kajmer, 17.09.2007 19:58)

© 2008 - uludağ sözlük

dudaklarinla isit beni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dudaklarinla isit beni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dudaklarinla isit beni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» claudio maldonado » ricardo quaresma » bitmesin dertler » 1831 » yogurt » scurtel » the star spangled banner » sevgiliden ayrildiktan sonraki msn iletileri » nurseli idiz » tarihe gecmis insanlar tablosu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games