dudagin kenarini serce parmakla silmek 

kapat
  1. Bir tür övünme/yapınma hareketi. Gün teyzeleri arasında yaygın bir harekettir. Genelde bahsetmekten hoşlanılan bir konudan bahsedildikten sonra bu hareket yapılır. izlemesi eğlencelidir, süper bir harekettir kanımca.
    #2068709 (sig adam, 04.08.2007 15:44)

© 2008 - uludağ sözlük

dudagin kenarini serce parmakla silmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dudagin kenarini serce parmakla silmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dudagin kenarini serce parmakla silmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ciftler arasindaki boy uyusmazligi » serbest » baba nasihatlari » sekte » kareem said » bana ellerini ver » insanlarin hep ayni seyi soylemesi » isim degistirmek » kurt ve turk fasistleri » 4 agustos » eski sevgiliyi aramak istemek » karakol yeri degil zihniyet degismeli » at yaragina konmus kelebek » necati bilgic in arsenal maci sonrasi yorumlari » the fountainhead » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rutkay aziz » yasananlar anlatilmaz » ekmek asi » myspace » sumuk » dmc » edi bese pkk » fakirlerin agizlarinin her daim pis kokmasi » kayip 2 askerin olu bulunmasi » turkculuk » daniel gonzalez guiza » mevlut erdinc » anten » okula ara vermek » ickisine ilac attigi erkege tecavuz eden kadin