duble paca 

kapat
  1. paca ucu, iki - uc santim kadar disariya kat verilmis sekilde dizayn edilen, bir kumas pantolon paca modeli.
    #3127194 (judas, 12.03.2008 11:25 ~ 11:28)
  2. kısa boylu erkekleri daha da kısa gösteren öğe.
    #3127199 (brunglace, 12.03.2008 11:27)
  3. uzun boylu erkeklerde ve yazlık takım elbiselerde daha klas duran özellik.
    #3127209 (galapagoslu iguana, 12.03.2008 11:29)
  4. üç cm dışarı doğru kıvrılanı makbuldur. okul dönemi çocuklara tavsiye edilmez kullanmayı bilmedikleri içi o kıvrımın içinde çimenden tutun kuçük taşlara kadar herşeyi bulabilirsiniz. *
    #3127212 (kuntayi kinteleyen adam, 12.03.2008 11:31)

© 2008 - uludağ sözlük

duble paca başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. duble paca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu duble paca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yazarlarindan aforizmalar » kayahan ve gitari » 20 nisan 2000 leeds united galatasaray maci » bu camiden kimseyle evlenmem diyen imam » firlamak » moderator olacaklarda zeka sarti aranmasi » biz ol ussak i serbaziz » unutulmayan film replikleri » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » zall i ssg lestirmeye calismak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci