dua edelim gayret edelim bir olalim hur olalim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne olursak olalim biz olalim
  2. ben 6 yim sen 2 im ol 62 olalim
  3. mutlu olalim
  4. kanka olalim mi
  5. aram olalim
  6. dogal olalim
  7. iyi diyelim iyi olalim
  8. dans edelim gel
  9. hepimiz ne olacaksak olalim
  10. icelim yakisikli olalim

© 2008 - uludağ sözlük

dua edelim gayret edelim bir olalim hur olalim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dua edelim gayret edelim bir olalim hur olalim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dua edelim gayret edelim bir olalim hur olalim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» volkan demirel » mrrepla » insan » durusma » insaat muhendisligi binasinin cokmesi » myspace » enteresan videoya fon muzik olarak ilahi koymak » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » four four two » kadavra » dmc » antu com » namussuz aksamlar » bilemiyorum altan » bagdat fragmani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » acma ayran » hayatin insana istemedigi seyler yaptirmasi » mufredata uymadan ders vermek » juande ramos » moderatoru ayar manyagi yapan kizlar » ayni gecede asik olup ayrilmak » deja vu » ramazan avi » rs ne lan » turkce » gammazim ben » mehmet kurdoglu » lastik » state of mind » piramid lgbtt diyarbakir olusumu