du birde oraya yazayim ehuehu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. msn de ehuehu eheehe hihihi diye gulmek
  2. bir ben bir kendim birde ic dunyam
  3. otuz birde tukuruk kullanmak
  4. bir yapan pisman birde yapmayan
  5. swh yazayim da silmesinler
  6. universite birde herkesin dunyayi kurtarmasi
  7. sarkilari da yazayim tam olsun
  8. sozlerini de yazayim tam olsun
  9. sozlerini de yazayim da tam olsun
  10. televizyondaki sesin otuz birde durmasi gerilimi

© 2008 - uludağ sözlük

du birde oraya yazayim ehuehu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. du birde oraya yazayim ehuehu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu du birde oraya yazayim ehuehu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kisinin yasadigini anladigi anlar » bi siktir git dedirten televizyon programlari » kompozisyon yazarken bokunu cikaran depresif kiz » x de oldugum icin katilamayacagim zirve » oya baydar » 3 eylul 2008 kibris baris gorusmeleri » tekken3 » israilogullari » dugunden kiz yayladan okuz alinmaz » coss a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci