dry cleaning ci abdurrahman efendi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. abdurrahman efendi mueyyed
  2. abdurrahman efendi nefeszade
  3. abdurrahman hoca efendi
  4. abdurrahman bin avf
  5. abdurrahman
  6. abdurrahman color
  7. abdurrahman kasapoglu
  8. abdurrahman dogan
  9. abdurrahman zapsu
  10. abdurrahman tatlici

© 2008 - uludağ sözlük

dry cleaning ci abdurrahman efendi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dry cleaning ci abdurrahman efendi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dry cleaning ci abdurrahman efendi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» makine elemanlari » muz orta » tik » mylastdaysasachild » babana soylemezsem » eski sevgili bulma oldurme ve zibartma dernegi » simultannozi » faik turun » death race » get the best fuck the rest » alternatif yemek tarifleri » yaran minibus diyaloglari » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » cok doluyum sozluk » yiyorum yiyorum doymuyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cok doluyum ustume gelme sana patlarim » hakliyiz kazanacagiz » sehadet serbeti » lsd » elestirinin dozunu kacirinca olanlar oldu » ask yakar » estrojen » suisid » hic fake hesabi olmayan yazar » delorean la zamanda yolculuk yapan eski sevgili » panic » kucukluk sanrilari » fox tv » resat calislar » ayse aziz