drvo 

kapat
  1. boşnakçada "odun" anlamına gelen kelimedir, bilmeyenlere söyleyin dumur olsundur.
    #2888929 (pierre mardin, 24.01.2008 12:27)

© 2008 - uludağ sözlük

drvo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. drvo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu drvo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» politika dergisi » kemal was gay » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » bugun secim olsa ataturk un kazanma ihtimali » yeniceri » thich quang duc » istanbul universitesi avcilar kampusu » aysun kayaci » aysengruda » tanimadigin kizi msn e eklemek » john frederick lewis » lake station » it s too late » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » bir sifat olarak kazim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lumpen burjuva » red alert 2 yuri s revenge » serva dinu » kktc ile turkiye farklari » kucuk kadin » halusinasyon » seriatci basketbolcu » it won t be long » ayyash maghanda » autoshow 2008 » berfin » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » nane limon » aydin karabulut » pera muzesi