drumreflex 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #2792690 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 05.01.2008 11:00)
  2. beni erkek sanıp dumurlara sokmuş yazardır. tebrik edilesidir. o kadar erkek sanılmamak için yüzyılllık rumuzumu değiştiren bana reva mıdır bu? neyse efendim yine de yazdıklarına baktığımda hoş şeyler yazdığını gözlemleyebilirsiniz. en azından kendisine ait bir üslubu olduğu kesin.
    #3150015 (minaharker, 16.03.2008 20:31)
  3. garip bakınızlar veren ilginç yazar. çözemedim.
    (bkz: nabersin hacım)
    #3442497 (kacak dovusen ayi, 24.05.2008 23:00)

© 2008 - uludağ sözlük

drumreflex başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. drumreflex ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu drumreflex nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» siren » paul gilbert » aptallara mantikli davranilmaz » abazanliktan her kizi afrodit sanan insan hayvani » kayahan ve gitari » kafasi » zaman okumayip da cumhuriyet gazetesi okuyan insan » bas gitar » alo oyuncakbulut » annenin posetleri dugumlemesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci