dreamsworkers 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #2656957 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 03.12.2007 08:17)
  2. -ho$ geldiniz!
    -biz de sizi bekliyorduk. *
    #2659430 (cenq0, 03.12.2007 23:13)
  3. (bkz: sözlüğü forum gibi kullanan zihniyet)
    #2659526 (draenei, 03.12.2007 23:40)
  4. benim kuzenim olan yazar.
    #2661315 (Hoppala, 04.12.2007 16:51)

sanatsal yaklaşımlarıyla dikkat çeken yazar. Parthenon tapınağını adım adım incelemiş, heykellerin vücut nüansları üzerinde çalışmış, formları üzerinde incelemelerde bulunmuş ve böyle bir kanıya varmıştır. helenisik dönem sonrası portre çalışmaları üzerinde yaptığı araştırmalarının sonucunu da merakla bekliyoruz ayrıca ikonografi bilimine de daha ne gibi ilginçlikler katacağını sabırsızlıkla ailecek bekliyoruz, her skşam severek izliyoruz.
    #2804277 (puandorg, 07.01.2008 19:57)
  6. ayar verme kisvesi altında hakarete uğramış yazar.
    #2954755 (irishstorm, 05.02.2008 16:04)

© 2008 - uludağ sözlük

dreamsworkers başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dreamsworkers ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dreamsworkers nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turban takmayan orospular » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » world of gypsy music » evrensel bir kelime olarak allah » supermen » komur demokrasisi » yuhalamak » oskanyan a tayyip erdogan ayari » bunalti » hop hop yukari » earthshaker » sampiyon bursaspor » aktutun baskininda ergenekon parmagi » the truman show » billboardlarda gulumseyen amerikalilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aleksei grigorievich stakhanov » son sigarayi cop kutusuna atmak » kupe sag kulaga takilinca ibne olunmasi » uaral » turk ve kaikos adalari » musallat olmus sivrisinegi olmus bir yakin sanmak » kul kardesler » namaz kilarken bilincli olarak takla atmak » anadolu islami » dersim » avustralya da erkek arayan 100 bin kadin » fesat » windows u turkler yapsaydi olabilecekler » ekmek asi » pkk