dreamcatcher147 

kapat
  1. sözlüğün sıcak ortamıyla ankara bahceli de tiki avliyoruz zirvesi münassebetiyle tanışmış ve zirve boyunca benim saldırıma maruz kalmış yazar. zirvenin hemen ardından üyelik almış ve sonunda yazar olmuş. hoşgelmiş bu 4.nesil *
    (johngalt, 11.03.2007 16:32 ~ 16:33)
  2. daha yazar değilken çaylek bilem değilken bi yerlerden(!) torpil bulup zirveye sızmış çiçeği burnunda yazar. bana yazdığına bakılırsa 6 senedir beni tanımasına rağmen benim hakkımda bildiği tek şeyin doğum günüm olduğu. hatta oturduğum ilin plakasını bile bilmiyor. ayrıca şom ağızlıdır. söylediği felaketler anında kapınızda bitiverir.dağın zirvesindeyken "çığ düşecek" desin çığ yamaçlardan tırmanıp sizi bulur. şaka şaka hepsi iyi kalpliliğinden kaynaklanıyor. içine doğuyor.abdala malum olurmuş. bi de filozof ruhludur ki sormayın. bernard show hayranıdır. beraber çok seneler daha geçirmek dileğiylen* *
    (arasara, 12.03.2007 18:07)
  3. genç yaşında vatana, millete ne kadar hayırlı olacağını göstermiştir, severim..
    (Bohemian Rhapsody, 03.09.2007 19:21)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» asla pes etme » paul scholes » iskenceci » yalnizlik » sanirim osurdum » tezkereci » ohne dich » namik kemal » balkondaki salincaktan isirganlara dusmek » tuncay ozkan in yeni partisine isim onerileri » hop osurup hop kalkmak » belgariath » satan is endless satan is timeless » geceyedir kusmelerim » do the right thing » yukari hinzevek camii » onemli bir konusma sirasinda elektrigin gitmesi » tavuk utmek » oz oglunun bogazini ekmek bicagi ile kesen anne » aritra » vesikalik fotograflara photoshop yapan fotografci » 1852 » adnan menderes » blu ray » children of bodom » juiced 2 hot import nigthts » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » a priori » lerzan mutlu dan nefret eden yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa