dreambegins 

kapat
  1. 4. nesil yazar. *

sanırım annesiyle internet yüzünden sorunlar yaşıyor...
    #2033317 (headacheda, 29.07.2007 18:28)
  2. hoşgelmiştir.
    #2033326 (sosyalpenguen, 29.07.2007 18:30)
  3. vazgeçilmez tutkum biricik sevgilimdir o benim..yeni yazar oluşundan dolayı tebrik ederim.100 entry girmeme rağmen benimle çaylak diye dalga geçmesine karşın yinede çok seviyorum onu(umarım bu çaylak kısmını atlamazsınız sayın yöneticiler).seni karşıma çıkaran allah'a şükürler olsun..
    #2040665 (delicekirge, 30.07.2007 22:53)

© 2008 - uludağ sözlük

dreambegins başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dreambegins ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dreambegins nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» solipsizm » burhan altintop lost ta oynasin » ain t it fun » seri eksi oy veren ibne » fc nitra » reich » can baba » sesli dusunuyorum ben » fifa 09 » power fm » the turning » nba 2k9 » 15 yasindaki kizin cesedini arabayla parcalamak » 80 lerde cocuk olmak » marti cigligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ozel harekat timlerinin pkk icin tekrar toplanmasi » when i get home » yusuf simsek » dunyadevletleri com » i will always love you » akp nin ab turkiye yolsuzluk raporunu gizlemesi » 90 larda cocuk olmak » ozgur show » bir muhendisin hayati » sik kafali japon askeri » borderline » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » rtuk » bir cocuk sevdim » uludag forum