dre 

kapat
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dr
  2. dr 90210
  3. dr alban
  4. dr atlantis
  5. dr bahaeddin sakir
  6. dr beat
  7. dr bilal
  8. dr birkan akbulut
  9. dr breen
  10. dr burhan nalbantoglu hastanesi

© 2008 - uludağ sözlük

dre başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dre ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dre nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olu evinde seks partisi » polat alemdar in eroinman olmasi » adnan sezgin » red alert 2 » ah muhsin unlu » full metal jacket » yuck fou » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » ask ukte doldurur » ece erken » bekliyorum » ferigim » yilan yagi » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » baykal in sicilinin erdogan a gore tertemiz olmasi » yerli teknik direktorlerin yukselisi » internet gazetesi » deus sive natura » istanbul evleri » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » cemsbg » grigory petrov » get up » farkinda olmadan domuz eti yemek » sex friend » kararti » teror olayinda mesaj aramak » joey jordison