drawn together 

kapat
  1. her salı saat 23:00'de business channel'da yayınlanan bir animasyon dizisi.
    south park'ın yaratıcılarından yepyeni bir 'adult animation' olan 'Drawn Together'da eskiden beri bildiğimiz, sevdiğimiz çizgi film karakterleri aynı evde yaşıyorlar.
    Bu çizgi filmde, Superman, Betty Boop gibi çizgi film kahramanları
    farklı isimlerle aynı çatı altında buluşuyor.
    'Drawn Together'da çizgi evrenin her yerinden 8 farklı karakterin
    milyonlarca kamera önünde bir arada yaşayacağı bir ev anlatılıyor.
    Televizyon seyircisinin yakından bildiği 'Biri Bizi Gözetliyor' tarzında
    bir programın çizgilerle TV'ye yansıtıldığı Drawn Together,
    televizyon tarihindeki ilk animasyon reality show.
    Karakterler : Müzik sever ve sabit düşünceleriyle nam salmış Prenses Clara;
    küfürbaz, sinir bozucu davranışlar içinde olan,
    arkadaşlarının delinin teki olarak tanımladıkları Wooldoor Sockbat;
    gizemler peşinde koşan, aynı zamanda müzik avcısı Foxxy Love;
    kilolarının esiri olmuş, 1920lerden günümüze kalmış görüntüsüyle Toot Braunstein; Asyalı, sosyopat bir canavar olan Ling Ling;
    eşcinsel bir bilgisayar oyunu maceraperesti Xandir;
    kaba davranışlarıyla evdekileri rahatsız etmeyi hedeflemiş,
    toplum zararlısı olarak tanımlanabilecek Spanky Ham ve
    evdeki harika biri, diğerlerinden aykırı olmaktan hoşlanan Captain Hero.*
    bir diğer business channel animasyonu için (bkz: futurama)
    #1675269 (meister writer, 22.05.2007 22:43 ~ 25.05.2007 23:46)
  2. aşmış çizgi dizi. mutlaka seyredilmeli. ilk sezon dvd'si çıkmış ve piyasada. ikinci sezon kahramanlar bir adaya düşüyorlar ve olaylar gelişiyor. süper.
    #1730656 (sle7in, 05.06.2007 23:34)
  3. pizzadan soğutan dizi. izleyenler bilir, şu gerizekalı domuzun pizza sipariş edip, gelen pizzaya sıçtığı ardından pizzacıya "ben sucuklu pizza istememiştim ki" dediği bölüm hani. allah belanızı versin!
    #2258797 (sosyalpenguen, 04.09.2007 05:09)
  4. her şeye rağmen betty boop'un yandan yemiş ve edepsizleşmiş versiyonu için * izlenesi çizgi dizi.
    #2258804 (sosyalpenguen, 04.09.2007 05:16)

© 2008 - uludağ sözlük

drawn together başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. drawn together ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu drawn together nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kafir kesen musluman kedi » seri eh iste oyu veren kararsiz yazar » coming home » ethembaki » sevenlerin tavernasinda » arkadasligin pekismesinde kufrun yeri ve onemi » 8 eylul 2008 » seks benim icin bir yasam tarzi » yukseleni terazi olan yengec burcu erkegi » pkk ile ilgili baslik acana 1 milyon eksi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games