dr sn 

kapat
  1. yazilari okuyan yazardir.kimsenin dikkatini cekmemis olabilir,ama basarili yazardir.basarili yazar ne fazla entry sahibi olmaktir,nede fazla baslik acmaktir.basarili yazar iyi okuyan yazardir.bu yuzdendir ki basarili yazardir.
    (Hexagram, 25.04.2006 02:55)
  2. hoş gelmiş, şeref vermiş bir yazardır kendileri. kesinlikle çok iyi bir arşivci olduğunu ve geçmişte dahi yazılanları çok iyi okuyup analizini çok net yaptığını düşündüğüm yazar. takipçisiyim *
    (differsoul, 25.04.2006 20:03)
  3. bugün derse gelmediğinde yokluğunu hissettiğim insan..

bütün gün bitip tükenmek bilmeyen el kol hareketleri ve alaycı tavrı ile insanı canından bezdirir,ama bir gün ortada görünmese aslında o el kol hareketlerine nasıl da alışkın,nasıl da memnun olduğunu anlıyor insan.

dostluğu koruyucu,kollayıcı;insana yanında güvende olduğunu hissettirecek kadar sağlam,yokluğu "bugün bende birşeyler eksik" dedirtecek kadar sahici..
    (pislikabidesi, 27.02.2007 11:01)
  4. abi,kardeş,dost,guven,aile..en kötü anımda benim içimi güldürebilen yegane insan.varlığı yeter kişi...
    (kml, 12.05.2007 18:21)
  5. bu adamı tanısaydınız ona yazar değil eminim üstad derdiniz.kendisi kml ye bir şans demiş ama benim en büyük şansım diyebilirim kattıklarının katacaklarının sonu yok.
    (postit, 02.11.2007 13:42)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mirage monster » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » samimiyetin sinirinin olmamasi » flamenco turca » fikri kose » enis akin » emre asik » yaprakla kurek arasindaki farklar » adobe photoshop cs4 stonehenge » the sun no longer rises » samuel etoo nun galatasaray a goz kirpmasi » gumushane nin tarihi eserleri » azar yemeden once konuyu degistirmeye calismak » yorgunluk » dunyanin sokaklari » zedx » muhasebe » cymbeline » sozluk kullanim kilavuzu » seovi » surpriz » thomas harris » oyun oynamak » yaratici msn nickleri » basbakan i adana mitinginde 1500 kisinin izlemesi » dark messiah of might and magic » boyabat kalesi » ankaraspor » ateiste sorulacak tek soru a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa