dr gti 

kapat
  1. (bkz: burda)
    (DR_GTI, 28.02.2006 01:51)
  2. modifiyeli doktor. bi de bunun dr wrc modeli var.
    (aabi, 28.02.2006 01:52)
  3. gti manyagı evcil insan
    (emon, 01.03.2006 09:27)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sozlukle ilgili istekler » asimo » camel sigarasina deve sigarasi dememek » gozlerimin etrafindaki cizgiler » uluslararasi genclik kamplari » yaran baslikli entry lerden gina gelmesi » feridun duzagac » siviyi emen mavi tabaka » universite ortaminda hatun kaldirmak » turk ruleti » ozgur sozluk » see who i am » abdullah gul un excalibur u eline gecirmesi » joe wright » anlattikca yalnizlasmak » hamdi bey vs jacop » sevgilinin borderline oldugunu ogrenmek » ankaraspor » isterik bir kiz arkadasa sahip olmak » sabiha » hendrix » abdullah gul un excalibur u ele gecirmesi » yaran msn diyaloglari » white » kan kusup kizilcik serbeti ictim demek » illuminati » kurtlar vadisi pusu » kralice elizabeth in desti izdivac a katilmasi » eksi kaca kadar kojiro hyuga a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa