dr birkan akbulut 

kapat
  1. uzmanlığını tamamladığı halde sağlık bakanlığı'nca ataması yapılmayan, serbest çalışma izni de verilmediği için işsiz ve sosyal güvencesiz kalması nedeniyle 3.3.2006 tarihinde yeşil kart almak için altındağ kaymakamlığı'na
    müracaat ederek türk tıp tarihine geçen kalp-damar cerrahisi uzmanı.
    #98858 (vido, 03.03.2006 22:49)

© 2008 - uludağ sözlük

dr birkan akbulut başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dr birkan akbulut ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dr birkan akbulut nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk hakkinda ne dediler » amsterdam » bir kalbin icinde agliyor ask » sabri sarioglu » cry for the moon » adoption » arto tuncboyaciyan » iste gidiyorum » klavye nin gote girdigi anlar » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » michael paget » vucut gelistirme » hypnotic brass ensemble » apne » uludag sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » takdir » motorstorm » gsstore org » kuyruk » beni oldurmeyen sey tuhaflastirir » p s i love you » keten » hipnoz » cehennem korkusu » ramiz ilker » uluslararasi iliskiler ve avrupa birligi » eminonu » yagmur altinda opusmek » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri