dr frank vertosick jr 

kapat
  1. TÜBiTAK Yayınları, Popüler Bilim kitaplarından olan beynine bir kez hava degmeye gorsun isimli kitabın yazarıdır.
    kendisi beyin cerrahıdır aynı zamanda.kitabında da beyin cerrahisi eğitimi ve doktorlugu sırasındaki anılarını anlatmaktadır.kitabın türkçeye çevirisi ender arkun tarafından yapılmıştır.

*
    #259707 (aby, 19.05.2006 00:28 ~ 00:34)

© 2008 - uludağ sözlük

dr frank vertosick jr başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dr frank vertosick jr ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dr frank vertosick jr nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mirage tank » bikini » pablo neruda » wu tang clan » war never changes » coche » enderun sevgiler » gecinemiyorum » universiteye alinmayan rahibeler » okumaya gecmek » sopa » paris mondial de l automobile » uypaciyakoverbeni » menuye uzun uzun bakip cay istemek » 2008 ekonomik krizi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » wrath of the gods » yaran msn iletileri » 21 45 » alberto korda » 20 45 » fucking gay » cynthia hetfield » totiman » ibisevic » youtube a erisimi yasaklayan ulkeler » hulelelele » entryleri birbirine benzeyen yazarlar » 59r » jenny mccarthy » turk dizisi cekmek icin gerekenler