doymadim sana 

kapat
  1. geç buldum,
    çabuk kaybettim,
    hicran oldu hayat bana..

sözlerinin içinde barındıran türk sanat müziği eseri.

doymadım sana, ağlarım..
    ah ederek, yana yana..

geç buldum, çabuk kaybettim,
    hicran oldu hayat bana..

aldı felek, çaresi yok,
    acısın allah bana..

geç buldum, çabuk kaybettim,
    hicran oldu hayat bana..
    #1688105 (salca, 26.05.2007 10:41)
  2. (bkz: tadın kaldı)*
    #1688107 (black magic woman, 26.05.2007 10:43)
  3. uzun zaman sonra sevgiliyle buluştuktan sonra ayrılıp eve geldiğin zaman mutluluğunu iki katına çıkartan, telefonuna gelen mesaj.
    #1688118 (ebeda, 26.05.2007 10:49)
  4. cok sevdim ikimizi albümünde ferhat gocer ve emel sayin düet yaparak seslendirmişlerdir bu sanat eserini.
    #3383457 (dawsonleery, 11.05.2008 14:34)

© 2008 - uludağ sözlük

doymadim sana başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. doymadim sana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu doymadim sana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» facebook ta adaslarini ekleyen manyak » emral avsar » turkiye a milli futbol takimi » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » 20 agustos 2008 beijing 200 m erkekler finali » ceketli ali dayi » onu ruyada gorunce sevinmek » adres soran adama ana avrat duz gideceksin demek » sehit olup cennete gitmeyi planlayan kurnaz turk » tepsi mudafaa a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games