download session invalid 

kapat
  1. rapidshare dan bir şey indirmeye çalıştığınızda link hazır oluncaya kadar beklemeniz gerekir numaratörü. ancak başka şeylere dalıp da linki orda unutursanız, 3 karakteri kutucuğa girmenizle birlikte bu yazıyla karşılaşırsınız, bazen aynı linkte defalarca aynı olayı yaşayabilirsiniz,işkence gibidir aynı işlemleri tekrarlamak.
    #591610 (komplikasyon, 30.08.2006 17:16)
  2. yani sanane kardeşim ben istediğim zaman indiririm sana mı sorcam ne zaman indirceğimi..rapidsharein premium satmak için yaptığı uyuzluklardan en basiti..
    #591619 (harabe, 30.08.2006 17:20)
  3. (bkz: dsi)
    #601825 (sohodo, 02.09.2006 23:02)

© 2008 - uludağ sözlük

download session invalid başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. download session invalid ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu download session invalid nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ulusozluk nba fantasy league » nathan benjamen levi eskenazi » sevgilisinin elini tutarken erekte olan genc » eskisehir artik bir zirve yapiverelim zirvesi » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » opel insignia » perfect symmetry » ahmet yildiz olmedi kalbimizde yasiyor » ahiret e inanan teistler » bagirarak sevismek » milliyetciler turkiyenin onunde en buyuk engeldir » su » rapidshare dokunulmazligi » nesil savaslari » gucleri birlestirip ayni anda topa vurmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cevrimdisi olan kisi ile konusmaya calisan insan » forsaken » sosyoekonomik » auto show 2008 » yaran laf sokmalar » tuval » reign over me » ipek alininki omerinkinden daha buyuk onu tut » namarak » hotel california » ardamel » 14 ekim 2008 belarus turkiye » ceza » gnctrkcll » cehenneme kombine aldik gidiyoruz