downfall 

kapat
  1. (bkz: der untergang)
    #1184502 (bl, 21.01.2007 15:01)
  2. children of bodom dan mükemmel bir parça.

the night of timeless fire is drawing near
    i flee... throughout the years of throe
    watching through a mirror, as i fall apart
    i see a wreck, i'm burning

chorus
    i see angels burning, falling down in ruins
    looking down i see me, i'm my own enemy

watching myself decaying, falling from high spirits
    i flee... throughout the ruins of me
    longing for finding my way out
    leaving myself, there's nothing left for me
    the ruins are about to crumble down.

the flame is dying by shivery winds of jet black skies
    it reflects hatred in my eyes

chorus
    i see angels burning, falling down in ruins
    looking down i see my ashes scattered around my grave

angels whispering fire, no longer i'm alive
    settled down i'm done with the trip to my kingdom come
    #3381853 (eternal moonlight of autumn, 11.05.2008 00:09)

© 2008 - uludağ sözlük

downfall başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. downfall ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu downfall nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akalkuli » vakit tamam » kadinlarin gezmeye bayilmasi » bim » beni al » burhan altintop lost ta oynasin » 550 tane guzel bayan mankenden olusan meclis » autogynephilia » samata » cadii » kahve » hot fuzz » ben bu yaziyi sana yazdim » itu sozluk » cok gizli sozluk raporu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cherry » huzur » chronophilia » orgazm sonrasi aglayan erkek » yamyamlik » when you close your eyes » liv tylor un fil yutmus hali » dunyadevletleri com » desmodus rotundus » bir kalemde silmek » sosyal demokrasiyi sol sanmak » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » bir kiza kirpiklerin takma mi diye sormak » arto tuncboyaciyan » pkk li kadin patlayiciyla yakalandi