dovuslu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. do
  2. do anahtari
  3. do androids dream of electric sheep
  4. do bemol major
  5. do bir kulah dondurma
  6. do club
  7. do diyez
  8. do diyez minor
  9. do fa
  10. do for love

© 2008 - uludağ sözlük

dovuslu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dovuslu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dovuslu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» et sut yumurta » uzum » cola turka reklamindaki sahilde sevisen gencler » busta rhymes » birol topaloglu » tamer korkmaz » bir ihbarda bulunmak istiyorum » ajdar turkiye nin gelmis gecmis en buyuk trolludur » rome » migren » besiktasli durusu » yaran basliklar » pkk li da olsa insan insandir » halikarnas balikcisi » titanomachy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » marco » dragostea din tei » suleyman yagci » camel » fakir kiz » schizo » evlenecegi kizda bekaret aramayan erkek » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » erkek icgorusu » kizlari guzel gosteren detaylar » amfi alirken dikkat edilecekler » bakire » helena bonham carter » uc aynali kirk oda » kurtlar vadisi reklama girince bez bebek izlemek