dovus kulubu kurmak 

kapat
  1. stres atmak ve varoluşsal bir eylem gerçekleştirmek amacıyla okul ve işten sonra faliyet gösterecek bir dövüş kulübü kurmak.
    #3711651 (abberline, 24.07.2008 08:53)
  2. fight club izleyen sivilceli ergenlerin hemen hepsinin gerçekleştirmeye çalıştığı eylemdir. bu aynı pokemonları izledikten sonra, kendini pikachu ilan edip camdan atlamaya benzemektedir.
    #3711658 (uretim cini, 24.07.2008 08:56)
  3. itü de kurulşmuş sanırım. ekşi gördüydüm. tyler durden nickli biri** bunların arasındaymış. o değil de grubu kurmak isteyen herkesin tyler olmak isteyeceği olasıdır. biriniz de bob olun la. memesi var diye hor görmeyin adamı.
    #3790984 (bush un metresi olan ayi, 08.08.2008 23:56)
  4. yeni trend,gençlik bunu istiyor.giriş 20 ytl içeride canlı müzik falan veriyorlarmış, zamanla zincir kulub olucaklarını iddaa ediyor ve reina, sapphire gibi ünlü kulüblere meydan okuyorlar.
    #3790992 (Biyolojik Baba, 08.08.2008 23:58)

© 2008 - uludağ sözlük

dovus kulubu kurmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dovus kulubu kurmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dovus kulubu kurmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mesut ozil » baki mercimek » sahlarin labirenti » 9 ekim teknik direktorler sol frame zirvesi » ozan pezek » nick menza » extremist » dusuk belin yasaklanmasi » msn zirvesi » yurttaki oda arkadasinin anne diye aglamasi » tak tan cok sert uyari haberi » mugla universitesi » uludag sozluk pkk klonundan basliklar » bea hawk 200 » yagli kazik sistemi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cok agir argo » anladin mi » dikkat et ben ordayken oturma » google chrome » sadece sevdim » lts66 » sr 71 » ben de sporcunun zeki cevik ve ahlaklisini severim » universiteye otobusle giden insan » insani anlamsizca mutlu eden seyler » black death » otobuste seks yapmak » besiktas » yalnizlik mavisi » black ice