doughnut 

kapat
  1. (ing.)gözleme,şekerli çörek
    #1458838 (DayDreamers, 27.03.2007 14:50)
  2. amerikalıların olmazsa olmaz yiyeceklerindendir.
    #1458853 (killkenny, 27.03.2007 14:56)
  3. (bkz: dunkin donuts)
    (bkz: krispy kreme doughnuts)
    #1936585 (kani ronik, 15.07.2007 01:40)
  4. amerikan filmlerinden gördüğümüz üzere, amerikalı polislerin başlıca besin kaynağı. homer simpson'un en sevdiği yiyecek.
    #1936646 (asil nickim umr lan, 15.07.2007 01:51)

© 2008 - uludağ sözlük

doughnut başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. doughnut ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu doughnut nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pink floyd » cumartesi yarim gun calismak » zoey 101 » sabahleyin firinda sicak ekmek olmamasi » prison break » militarist ulkede beden dersi » muzik kutusuna para atip echoes u secmek » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi » pera muzesi » sinan engin bilgisiyle istifa etti » secretcode » yol tv » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » asansorde bir basina yapilanlar » canima kadar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kan uykusu » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » muhalif oldugu icin silik olan yazar » rahmetli ozal i unutamamak » sex friend » sigara icemeyen insan » guillermo ochoa » kiyamet gunu gazete mansetleri » cuma aksami » deniz fenerini unutmayin » kucukken sevilen ismi buyuyunce sevmemek » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » vesselam » ask incitir » a fine romance