doubloon 

kapat

1. bobiler örg'un alta sıçırtmada mushil etkisi yapan kullanıcısı.

http://www.bobiler.org/monte.asp?m=21987

edit piyaf: bu aralar kendi çapında islamiyeti karalama girişimlerinde bulunarak kendisi hakkındaki düşüncelerimizi 180 derece değiştirmiştir.
    #3701886 (arjen robben, 22.07.2008 13:41 ~ 07.08.2008 07:33)
  2. kendisinin islam'la ilgili falan bir problemi yoktur. Bu ülkedeki bazı tabuları şık bir dille hiciv etmiştir, belki ileriye kaçtı denilebilir ama böyle düşünenler şunu da düşünsün, ne türbanlılar melek ne başı açıklar şeytan. türbanlıdan da orospu çıkıyor kardeşim bu kadar basit, sen oradaki monteyi tüm türbanlılara dair genelleme yapıyorsan bilemem. yoksa benim annemde türbanlı ama sapla samanı ayırt etmek lazım. bunun dışında topraktır, bobiler'in celebrity'sidir, fethullah gülen eksperidir.
    #3852888 (zabalaynn, 22.08.2008 03:49)
  3. Yaptığı her monte anasayfa olan bobiler kullanıcısıdır.
    #4861521 (nukleerbasliklierkek, 15.03.2009 01:42)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

doubloon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. doubloon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu doubloon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about doubloon. Copyrights of the articles are belong to their authors.