dota da hayattan kopanlar 

kapat
  1. (bkz: dota) oynarken kendinden gecip kulaklarını dıs dunyaya kapatıp oyuna kitlenen angut insanlardır... ne yaptıklarını o an icin hatırlamazlar, hicbir soruya cevap vermezler, tamamen gereksiz kisilerdir... (bkz: celil gök from ege uni.)
    #971260 (twisted transistor, 09.12.2006 03:38)
  2. her oyun da olduğu gibi konsentre olarak oynayan angut olmayan insanlardır.dota oynarken insanlıktan çıkıp, yönettiği hero olan oyunculardır.
    #3679737 (nessaj, 17.07.2008 23:15)

© 2008 - uludağ sözlük

dota da hayattan kopanlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dota da hayattan kopanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dota da hayattan kopanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» laz pacino » alone with everybody » 1504 » yalnizligin paylasildigi anlar » ben gidersem » cay » camiye giden solcuya tip tip bakan tip » ay cekirdegi » kucuklukten akilda kalanlar » kadinlarin kadinliklarini hissettikleri anlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games