dot net framework 

kapat
  1. microsoft tarafından geliştirilmiş olan bu şaheser, halen geliştirilmesine rağmen içerisinde barındırdığı birçok programlama dilini tek bir çatı altında toplamayı başarmış, daha rahat, kolay ve hızlı programlama yapmayı sağlayan bir arayüzdür.
    #1919516 (emrefc, 12.07.2007 18:59)
  2. vb net ve c# net dillerinin yanısıra jscript ile de yazılım yapabilmenize olanak tanıyan altyapı. java'ya rakip olarak çıkmıştır ve halen de gelişmekte değişmektedir. microsoft visual studio 2005 gibi bir compiler'a sahiptir ki bu bile yeter. msdn sayfalarında bu yazılım dilleriyle ilgili detaylı örnekler bulabilmekte ve çevrimiçi yardım alınabilmektedir.

Sürat açısından kıyaslandığında da javaile aralarında rekabet vardır. Her ikisi de daha hızlı olduklarını iddia etmektedirler.
    #2763309 (jacksparrow, 29.12.2007 18:35)
  3. teorik olarak platform bağımsızdır. diğer işletim sistemleri için port edecek birileri bulunursa tabi. bakınız, java da çalışmak için java runtime environment'a ihtiyaç duymaktadır. yani java kullanmak için de bir şeyler kurmak zorundasınız taşıdığınız sisteme. işin özü hızdan çok productivity, geliştirme zaman ve maliyetlerinin azaltılmasıdır. (bkz: mono)
    #3429279 (dolph lundgren, 21.05.2008 23:55)

© 2008 - uludağ sözlük

dot net framework başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dot net framework ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dot net framework nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elfida » 7 temmuz 2008 dehset plani » trailer park boys » hayaletleri tekmeleyen insan tipi » jenny » yurtdisindan gelen akrabanin hediye zorunlulugu » kaya peker » uc malzemeli bes yildizli yemekler » ismail yk sirin » silinmesine firsat vermeden entry silen yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci