dostum sozluk dedin adult forum cikti 

kapat
  1. sözlüğe yeni gelen yazarlar'ın ya da yazar olmak için sırada bekleyen çaylaklar'ın söylemidir. genelde arkadaş tavsiyesi üzerine sözlüğe gelen arkadaşlar ortamı bilmediği için sol frame bakınca nerde olduğunu şaşırır. mesene de hemencik tavsiye eden arkadaşına söver.

+ napıon lan.
    - ii sözlükteyim takılıom öyle sen napıon.
    + ii a.q olum senin ben a.q
    - niye lan ne oldu?
    + a.q sözlük dedin gel yaz dedin bildiğin adult forum lan bu.
    - olum gece 12 den sonra adult oluyor sabaha karşı sözlük vardiyalı alışırsın. asflhaf
    + str abazan herif.
    #3675196 (sickthread rilodid, 17.07.2008 01:08 ~ 18:20)
  2. şuan -ki bakın sağda, az aşağıda nickinim de sağında yazıyor- fol frame'e baktığımızda kanıtlanmış olan söz öbeği, feryat, halk türküsü.
    #3675262 (maydonez, 17.07.2008 01:22)
  3. ne olmuş beğenemedin mi demek istediğim söylemdir hiç mi pipi yada kuku görmedin hayatında? *
    #3675267 (lost control, 17.07.2008 01:22 ~ 01:24)
  4. sözlüklerden bihaber olan insan yakarisi. saatler gece 12yi gösterdiginde yazarlar cosuyor efendim durduramiyoruz. mod da kalmadi zaten ohh..
    #3675381 (teoman in ustunde oturdugu bar taburesi, 17.07.2008 01:47)

© 2008 - uludağ sözlük

dostum sozluk dedin adult forum cikti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dostum sozluk dedin adult forum cikti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dostum sozluk dedin adult forum cikti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rahsan gulsan » vladimir putin » yilmaz ozdil » pas verecegi arkadasini odemeli arayan futbolcu » hakki bulut » besiktas i sahiplenmek » ateistlere laf atanlari kaka olarak gormek » welcome to asia » igrenc espriler » kanli basura yakalanan sagci kadar seksi olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games