dostum senin sorunun ne ha 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. senin sorunun ne dostum
  2. hey dostum senin sorunun ne
  3. dostum senin sorunun ne biliyor musun
  4. senin sorunun ne biliyor musun adamim
  5. fransizda olursun yunan da senin sorunun tohumunda
  6. senin etik sorunun var benim kepek sorunum
  7. hey dostum senin derdin ne
  8. hey dostum senin neyin var ha
  9. turban sorunun sozlugu ele gecirmesi
  10. nese nin kepek sorunun cozulmesi

© 2008 - uludağ sözlük

dostum senin sorunun ne ha başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dostum senin sorunun ne ha ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dostum senin sorunun ne ha nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » aziz yildirim » tuna kiremitci band » sacriter » stealing beauty » laz » lost un en guzel bayani » kim en yakinindakini taniyabilir ki » fatma aliye topuz » turkofobi » une belle histoire » karnibahar kokusundan kurtulmak » emre belozoglu nun sakatlanmasi » izhar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yurtkur internet sitesi » orlando engelaar » nwankwo kanu » tescilli marka » otobuste telefon kapatmak » facebook » fesat » tatil sonrasi ise baslamak » piramid lgbtt diyarbakir olusumu » adile nasit tipli kizlar » merve » moderator olma teklifini reddetmek » papagan » windows u turkler yapsaydi olabilecekler » goktug yuksel