dostum biz citir istiyoruz evlenmek diil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. samet senin kizi citir citir yiyorlar oglum
  2. bisi diil
  3. o diil de senlikler geldi
  4. tank o diil de naber ya
  5. citir citir yanmak
  6. citir fm
  7. citir 27
  8. citir citir
  9. citir
  10. citir tv

© 2008 - uludağ sözlük

dostum biz citir istiyoruz evlenmek diil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dostum biz citir istiyoruz evlenmek diil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dostum biz citir istiyoruz evlenmek diil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» birak bu rock n roll u » carmelo anthony » doktor maaslarinin 14000 ytl olmasi » tek cumlelik entrylere savas acan yazar » cingene » blood of heroes » zamanin manzarasi » sagopa kajmer » asd gibi entry yazma rehberi » patrick hooligan » ders calismaya baslama gazi » reddedilmeyecek cikma teklifi » black death » jpm » intihar etme istegi uyandiran sarkilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bediuzzaman said nursi » afferin » kyuss » golf oynamak » sedating » corum » aktuerya bilimleri » memo tembelcizer » yarrak » street spirit » 250 bornova teleferik hatti » otobus duraga yaklasirken yasanan binme gerginligi » golf sopasi » karayip denizi » hincal uluc un emre belozoglu na ayar vermesi