dostum 100 bin var mi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tek dostum var
  2. zor dostum zor
  3. dostum dostum
  4. gul dostum gul
  5. sev dostum
  6. dostum
  7. can dostum
  8. birak be dostum
  9. haklisin dostum
  10. sen bir cilginsin dostum

© 2008 - uludağ sözlük

dostum 100 bin var mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dostum 100 bin var mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dostum 100 bin var mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» milliyetciligin sozlukte tavan yapmasi » joe burrus » entrylerin silinme ve canlandirilma hizi » ne istedigini bilmeyen erkek » dolmusta onde oturmak » koreografi » iste gidiyorum » hayat bilgisi » joker da » 14 kasim 1984 turkiye ingiltere maci » kurt ulumasi » kemal oncel » iktisat » objectophilia » agir bir hastalik gecirince imana gelmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vicdan » solculari taniyinca sagci olmak » 11 ekim 2008 istanbul canli bomba eylemi » buyuk orta dogu projesi » sir isaac » agrypnie » christina aguileranin varmisin yokmusuna katilmasi » 11 ekim 2008 ingiltere kazakistan maci » muhafazakar aylar » aci cekmek » ben » banun guven hatirina ntv izleyen insan » pamuk eller butona » dolmustaki yasliya yer verirken kariyi kizi kesmek » omur dedigin