dostlarinin gozdesi 

kapat
  1. bursa'da bir yerel gazetenin hafta sonu ekinde yer alan cemiyet sayfasına özel olduğunu düşündüğüm kalıp. yaş oldu otuz, başka bir yerde ne gördüm, ne okudum..

bilenler bilir de bilmeyenler için açayım biraz;
    şimdik bu cemiyet sayfası dediğin evlilikti, sünnetti bilimum düğünleri artı kalantor abilerin yemeklerini falan kapsıyor özetle..
    içerik ne, şu:
    gidiyorsun masalardaki tipleri çekiyorsun en düğün fotoğrafçısı edasıyla.. sonra da gazeteye basıyorsun.. amaç?
    ne kadar çok kelle, o kadar çok gazete satışı.. herkes kendini görmek için en az bir gazete alsın!

buraya kadar aksak da olsa, anlaşılabilir.. sorun buradan sonra başlıyor zaten.. bir dünya kelle çekilmiş.. çifler masada yemek yerken, çile mi çekiyor fotoğraf mı belli olmayan adama sırıtırken falan.. 20 30 tane var böyle.. iyi de bunlara bir de resimalti yazılması gerekiyor. "dostlarının gözdesi" kalıbı da burada devreye giriyor işte.

şu gibi şeyler oluyor resimaltları:

"nergis-ahmet hoppala çifti gecede renki görüntülere imza atarken, dostlarının da gözdesiydiler."

iki fotoğraf alttakinin resimaltı ise şu:

"dostlarının gözdesi konumundaki handan-mandan kayar çifti şıklıklarıyla da göz doldurdu."

uzatmayayım, bir sayfada en az üç çift dostlarının gözdesi oluyor, olabiliyor!

dost ne.. göz kim..
    bu ne lan?
    #3428858 (kuzgun, 21.05.2008 22:16 ~ 22:17)
  2. dost kitap evidir.
    #3428864 (umarsiz arsiz, 21.05.2008 22:19)

© 2008 - uludağ sözlük

dostlarinin gozdesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dostlarinin gozdesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dostlarinin gozdesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fifa 09 » enis faik arcan » ask ucurur » syme » extended substance » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » kararti » coleslaw » i belong to che » goncourt akademisi edebiyat odulu » i guess you re right » pgsg » if we don t end war war will end us » turgay bahadir » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » get up » altta kalanin cani cikti » otobuste on koltukta sapitan cocuk » seriatcilarin devrimcileri keklemesi » haydi ic de cay koyayim » bininci entry » zit goruslere arti oy veren yazar » sevisirken sesleri duyulmasin diye muzik acan cift » ihsan oktay anar » numaranizi arkadastan aldim » turuncukolik » no poetry » vicdan » karl marx ve friedrich engels » arnavut kaldirimi