dost tv 

kapat
  1. türksat 2a uydusundan 11773 v sr 2420 fec 7/8 değerleri ile yayın yapan islami televizyon kanalı.
    risale i nur eksenli yayın yapan kanalın merkezi ankara ulusta bulunmaktadır.
    #1443595 (bilgehan, 23.03.2007 12:08)
  2. dini ağırlıklı programlar yapan ankara merkezli televizyon kanalı. yayınlanan ezandan sonra kısa süreli okunan öğüt içeren ve hayatın gerçeklerinden bahseden sözler dinlenmeye değer.
    #2690612 (kartal, 12.12.2007 21:00)
  3. haber programı olarak sadece iyi haberleri veren, kan, şiddet içeren ve üzücü haberlere yer vermeyen tv kanalıdır.

edit: tek haber programı iyi haberler ismindeki haber programı olup formatı da yukarıda bahsi geçtiği şekildedir.
    #2691282 (zozo, 12.12.2007 23:50 ~ 13.12.2007 00:01)

© 2008 - uludağ sözlük

dost tv başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dost tv ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dost tv nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 70milyonadim » pazertesi diyete basliyorum » motorstorm 2 » google » cool it » bu hafta acilan baslik » unutulmaz aktorlerden unutulmaz replikler » yagmur yagsa akp den bilen zihniyet » sicarken tuvaletteki fayanslari paramparca etmek » futbol spikerlerinin turkcemize kattiklari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci