dost otesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dost dost diye nice sinege sarildim
  2. dost dost diye nicesine sarildim
  3. cahille sohbeti kestim dost dost
  4. her dost dosdogru dost olmuyor
  5. siradan dost gercek dost
  6. ve otesi
  7. otesi var mi
  8. mer ve otesi
  9. gay ve otesi
  10. ruh otesi

© 2008 - uludağ sözlük

dost otesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dost otesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dost otesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gidemedigin vatan topragi senin degildir » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » yap kurtul » defansif orta saha » 300 samatyali » eksi sozluk istanbul sa uludag sozluk bursa dir » taye taiwo » fenerbahceye saldirmanin dayanilmaz hafifligi » moan » ayriliktan sonra dinlenecek sarkilar » aziz yildirim in aragones i dovdurtmesi » michelin » milyoner dede » arda turan » milan baros un hazimsizlik yapmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » asker esi olmak » burdayim » kinis » turkiye laiktir » tuna kiremitci band » arteta » necati bilgic » arkadas uyurken onun alnina yazi yazmak » venividivici » murtaza » orlando engelaar » wicker park » sozlukteki postmodern yazarlar » bayramda aragonesin elini opmek » koylulerden ve fakirlerden nefret etmek