dost muyuz 

1. amerikan filmlerinde çevirmenin azizliğine uğrayarak bolca duyduğumuz laf.

-özür dilerim mayk.
    -ben de corç.
    -ee dost muyuz?
    -dostuz
    -anlaştık
    -anlaştık
    -hadi sana donat ısmarlayım
    #782069 (grandmaster flash, 28.10.2006 01:42)

© 2008 - uludağ sözlük

dost muyuz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dost muyuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dost muyuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ekstazi » ahmet necdet sezer » sir isaac » sembiyoz » rod stewart dinleyen seriatci » second life da dama cikip sevisen eski sevgili » zeka » illidan stormrage » alp kirsan » metin 2 » es eksi iki » kulaga kupe olmak » echinoidea » zubeyde hanimin sir vasiyeti » i melih gokcek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gercegi degerlendirme yetisi » basimi ortuyorum beynimi degil » yavsak sozluk yazarlari listesi » gizli bkz yerine normal bkz veren yazar » nikah masasinda gelinin ayagina basan ayi damat » bugun e bastiktan sonra yeni baslik gelmemesi » 6 ayda bir dama cikan eski sevgili » formikasyon » urolagni » simon » iski sevgili » tatarlardan nefret eden rus edebiyati sevdalisi » cuma ya da pasifik arafi » fringe » get the best fuck the rest