dost hayati yasayan insanlar 

kapat
  1. halk arasında dost hayatı olarak bilinen nikahsız ilişki yaşayan kişilerdir. yaptıkları iğrençliğin hiçbir açıklaması olmadığı gibi, bir de bu ahlaksız ilişkiden çocuk yapıp, çocuğun p.ç damgası yemesine neden olanlardır.

evlilik toplumun sağlıklı kalmasını sağlar. aile gibi bir kurum oluşturur. sonra aileler fidana, fidanlar ağaca. aman, toplum oluşur. bu aile kurumunun ortadan kalkmasının ya da yapısının bozulmasının toplumun da sağlığını bozacağını, hayvanlardan farksız olacağımızı bilmek gerekir.
    #3775015 (zenci nicki, 05.08.2008 20:00)
  2. kanımca fuhuş yapanlardır.
    #3775033 (grand ekinoks, 05.08.2008 20:04)
  3. alternatifleri kaçırmak istemeyen insanlar.
    #3775045 (conspirator, 05.08.2008 20:06)

© 2008 - uludağ sözlük

dost hayati yasayan insanlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dost hayati yasayan insanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dost hayati yasayan insanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozlukteki esmerler » iett otobusune yer halisiyla binen denyo » otobuste telefon kapatmak » tanrinin sicili » ahmet altan » yaprak sarmasi » idgami misleyn » yorum farki » esen » necati bilgic in mhk baskani olmasi » arsenik » mariachi » ozur diliyorum » paralel » kacak viski » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtleri sevmeyen turkler » kac yil oldu » yol su elektrik » 93 alip 100 alamadigi icin aglayan kiz » 31 ekim 2008 volbeat istanbul konseri » prisoner » surp hac kilisesi » mother north » atlanta » cok konusan kadin » tuba06 » gol sonrasi yuvarlanan futbolcu » tanri ya isyan etmek » en son kim koydu » ickisine ilac attigi erkege tecavuz eden kadin