doseme 

kapat
  1. bir attila ilhan şiiri. duvar adlı ilk şiir kitabında yer alır.
    #96940 (Mr.Ram, 02.03.2006 23:12)
  2. turk tiyatrosu nda başlangıç anlamında kullanılır.
    #2386044 (titania, 26.09.2007 23:47)
  3. bir tarım aleti. sürülmüş toprağın orta derinlikte karıştırılmasına yarar. kaz ayagina benzer.
    #3336410 (fuzuli, 29.04.2008 21:08)

© 2008 - uludağ sözlük

doseme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. doseme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu doseme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» evrensel bir kelime olarak allah » yanmisim sonmusum ben » uludagsozluk » telefondaki her melodiyi sonuna dek dinleyen baba » stadi terketmek » anadolu rock » jazzamor » abbate » ros hasana » askina doyum olmaz » turkceden ingilizceye komik ceviriler » fehim pasa » dolunayisi » vakko » hittin savasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dagda yasamak » fenerbahceye saldirmanin dayanilmaz hafifligi » hali bombardimani » avrupa nin en iyi takimi fenerbahce » nintendo dsi » umbertobaggio bizi diskoya gotur » isaac okoronkwo » fenerbahce nin asya sampiyonlar liginde oynamasi » gecen gun yine sevisiyorum » super mario nun cocuklarina isim onerileri » afrikaner » emirst » the digital millennium copyright act » kinis » cuk gibi insan