dory 

kapat
  1. finding nemo'daki dogustan mavi super balık.

dunyanın en mavi, en seker, en sevimli, en unutkan, en saskın balıgı. ayrıca kendisi benim kahramanım olur. balık hafızası vardır, her seyi cabucak unutur. film boyunca nemo'nun adını bir turlu hatırlayamaz, hep baska isimler uydurur. acayip neselidir, canı sıkıldıgında kafası karıstıgında hemen sarkısını soyler, sozleride soyledir;

just keep swimming
    just keep swimming
    just keep swimming swimming swimming
    what do we do? we swim, swim, swim
    oh ho ho ho how i love to swim
    when you waaaant to swim, you want to swim

just keep swimming...
    #1314671 (kabaktadi, 17.02.2007 04:23)
  2. ellen degeneres tarafindan seslendirilen,"when i am with you i feel like i am home" diyerek gonlumu çalmış mavi balik...
    #1749474 (dory, 10.06.2007 16:26)

© 2008 - uludağ sözlük

dory başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dory ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dory nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk mail hizmeti » yaran ayarlar » cerruti 1881 » turklerin soykirim yaptigi milletler » uludag sozluk ten soguma nedenleri » evlilikte kadinin erkekten buyuk olmasi » yurtsever cephe » eski mesajlari okumak » uludag universitesi mezunu unluler » volgograd a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci