doruk ulsun 

kapat
  1. beşinci nesil yeni bir yazar. hoş gelmiş.
    #3501143 (aman heri, 06.06.2008 09:12)
  2. (bkz: #3551070) güzel düşünüp söylemiş yazar. yeni sayılır, hoşgelmiş, sefalar getirmiş.
    #3724560 (oneqeno, 26.07.2008 16:35)

© 2008 - uludağ sözlük

doruk ulsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. doruk ulsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu doruk ulsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nwankwo kanu » kurt » huseyin celik in universite de protesto edilmesi » knut » yalnizligin anlasildigi anlar » fenerbahce basliklariyla keyif yapmaya calismak » her zaman daha iyi bir hikayesi olan insan » edu ve deivid arasindaki farklar » eskisehir de abdullah gul u protesto eden genc » unknown artist » yaran baslik yonlendirmeleri » ben size savasmayi degil olmeyi emrediyorum » surekli acikmak » genelkurmayin hesap vermemesi » nobran ne ya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » tandir ekmegi » metrobus » gonullu askerlik » babayi da al git » esen » onurkul » sozlukteki postmodern yazarlar » deprem » fenerbahce org diliyle konusmak » mevlut erdinc » fenerbahce com » buhurizade mustafa efendi » cay ve kahve lekesinden kurtulmak » michael skibbe