dortyol un tarihi eserleri 

kapat
  1. dörtyol ve çevresinde bulunan tarihi eserler.

issos antik kenti
    ... tapinak
    ... su kemeri
    ... depolar

payas kalesi

sokullu mehmet pasa kulliyesi (cami, medrese, bedesten, hamam, kervansaray)

cin kulesi

sokullu koprusu
    #3401331 (arabam var, 15.05.2008 18:45)

© 2008 - uludağ sözlük

dortyol un tarihi eserleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dortyol un tarihi eserleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dortyol un tarihi eserleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pc de film izlerken msn acip yazma diyen zihniyet » yasliya yer vermek » umumi tuvalet kapilarinin altindaki aciklik » allah in yedeginin olmamasi » sadece yabanci programlari seyreden entel insanlar » menial » 42 » 70milyonadim » ciplaklar kampi » firefoxlulastiramadiklarimizdan misiniz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci