dort ucluk vur bana 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. efendi surdan bana iyilerinden dort tane kari ver
  2. ucluk
  3. ucluk atis
  4. ucluk atarken gol atmak
  5. son saniyede ucluk atan basketbolcu
  6. son saniyede ucluk atip maci ceviren basketbolcu
  7. ilk ileti dort dort iki seklinde olmalidir
  8. dort arti dort ne eder
  9. dort gun dort gece
  10. bana ne bana ne deyip omuz silken hatun kisi

© 2008 - uludağ sözlük

dort ucluk vur bana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dort ucluk vur bana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dort ucluk vur bana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mustafa » oruc tutuyor musun sorusuna verilen cevaplar » oskanyan a tayyip erdogan ayari » itirazim var » afrikaner » 1 4 yetmedi mi » kedilere tas atan mal cocuk » yas yetmis is bitmis » ilkokulda yazilan kompozisyonlar » harp uzerine » jazzamor » namussuz aksamlar » piramid lgbtt diyarbakir olusumu » batmaya mahkum firma isimleri » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gultekin avci » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » hagi vs hami » turk » kari koca ipek araya giren kopek » baslik entry sayisi uyumu » orduevlerini satip karakol yaptiralim kampanyasi » evire cevire dovmek » duserken son anda bir yere tutunmak » galatasaray » meltem taskiran » nintendo dsi » kayserispor yenilgisinin sorumlusu hakemdir » cosplay » uludag sozluk celebritysi