dort kafadarlar 

kapat
  1. thomas brezina'nın yazdığı, çocuk roman serisidir.

bu elemanlar çok cesurlardır, yaşları ufaktır ama meaceradan, meaceraya koşarlar.

60 kusur meaceraları vardır bunların, scooby doo'ya benzeyen hikayeleri vardır... canavarlarla, hayaletlerle uğraşırlar...

ortaokulda kitap anlatma ödevi verilen özellikle erkek öğrenciler bu elemanların kiaplarını okurlar... bu kitapların en büyük özelliği sallamaya açık olmasıdır...

kitap anlatmak için tahtadasınızdır, anlatmaya başladıktan bir süre sonra unutursunuz, başlarsınız sallamaya yok "axel köşedeki varilin ardından çıkan yaratık karşısında soğuk kanlılığını korur", "chris o sırada canavarın peşinden koşmaktadır" vs, vs... salla babam salla... kitabı yeniden bile yazabilirsiniz ama öğretmen bunu anlamaz... kitabı anlatırsınız yerinize oturursunuz 5'i not defterine yazdırmışsınızdır...
    #914060 (paleface, 26.11.2006 21:35)
  2. Kar Canavarı'nın Esrarı adlı kitapla başlayan, çocukluğumun en güzel kitap serisi.
    Yazarı Avusturyalı film yönetmeni Thomas Brezina'dır.
    Aksel, Lilo, Dominik, Poppi adlı 4 kankanın maceralarını anlatır.
    #1085921 (cagan141, 31.12.2006 17:59)
  3. dört kafadarlar takımı isimli kitap serisindeki 4 kişi. Ayrıca kafadar nedir anasını satayım.
    #2005217 (double cross, 25.07.2007 04:53)
  4. kitapların başında marşları vardır. yeşil zangoç, katil sazanlar serinin güzel kitaplarındandır.
    #2151234 (taharetmuslugu, 17.08.2007 22:32)
  5. dört kafadarlar takımını olşuturan kafadarlar bütünü. okurken ki yaşım da dokuz bilemedin on. ama bi bakıyorsun ben majorette arabalarla oynarken akşam ezanı okununca eve giderken bu veletler * zehirli varillerin izini sürer, kar canavarı ile boğuşur ölümden döner plan yaparlardı. bi de en çok bozulduğum kitapların başında ki tanıtım yazıları hepsi kişiliğini bulmuş hayattan ne beklediğini bilen biryler olmuşlardı. küçüktük hevesleniyorduk tabi.
    #4312249 (bugsbunny, 03.12.2008 12:50)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

dort kafadarlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dort kafadarlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dort kafadarlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dort kafadarlar. Copyrights of the articles are belong to their authors.